Fraktbetingelser

Vi leverer med stor lastebil som har bakløft, og laster på bakkenivå. Det skal være kjørbar vei helt fram til leveringsadresse.

Eventuell spesialtransport, som f.eks kranbil, dekkes ikke av Bykle Vindu AS dersom dette ikke er avtalt ved bestilling og spesifisert på ordre.

Dersom transportøren ikke får levert på grunn av at mottaker ikke er tilgjengelig, eller at adkomstveien ikke er forberedt, blir kunden fakturert for bomtur. Dersom transportøren ikke får levert med vanlig stor lastebil på grunn av fysiske hindringer på veien, blir kunden fakturert for bomtur og kranbil.

Lagerleie kan tilkomme hvis kunden utsetter eller avventer levering.Lagerleie

Når ordre er ankommet terminal, sender transportør en SMS med informasjon om planlagt utlevering. Mottaker må bekrefte at SMS er mottatt. Dersom planlagt utlevering ikke passer, er mottaker ansvarlig for å kontakte transportør og gjøre ny avtale om utlevering.

Dersom mottaker ikke svarer på henvendelse fra transportør, blir det sendt ut et annen gangs varsel. Lagerleie påløper dersom ordren ikke er avtalt levert innen 3 dager etter utsendt annen gangs varsel. Kostnader for lagerleie vil bli viderefakturert vår kunde.